SUIHKUSEINÄT

Lasisuihkuseinä on kestävä ja moderni ratkaisu kylpyhuoneeseesi. Suihkuseinämateriaalina käytämme 8 mm paksua, karkaistua ja kiiltoreunahiottua EN 12150-sertifioitua lasia. Valmistamme suihkuseinät kohteesi mittojen mukaan. Sisustuksellisesti näyttävillä suihkuseinillä saat helposti valoa ja spamaista tunnelmaa kylpyhuoneeseesi!

Suihkuseinät tehdään toiveittesi ja kohteesi mittojen mukaan räätälöitynä

Suihkuseiniä voidaan toteuttaa monin eri tavoin.

Kiinteä suihkuseinä asennetaan alumiinilistalla seinään kiinni. Se voidaan tehdä seinämänä, jolloin se on lattian ja katon välissä tai se voidaan jättää ylhäältä avonaiseksi. Riippuen seinän leveydestä suihkuseinään voidaan laittaa tuki (kapeisiin seiniin ei tukea tarvita).

Lattiaan suihkuseinä kiinnitetään listalla tai suihkuhelalla, joka nostaa lasin irti lattiasta noin kaksi senttiä.

Kääntyvä suihkuseinä voidaan tehdä putkisaranalla tai erillisillä saranoilla.

Kääntyvä suihkuseinä voidaan tehdä myös taittuvana, haitarimaisena, jolloin se taittuu keskeltä. Tämä toteutetaan aina erillisillä saranoilla (kuva alla: ylin rivi oikealla). Jos vielä jättää vetimen pois, niin suihkuseinästä tulee kevyemmän näköinen. 

Suihkuseinä putkisaranalla, kääntyvä seinä ja harmaa lasi

Suihkuseinä liukuovella toteutetaan siten, että siinä on kiinteä lasi ja liukuva ovi, joka liukuu kiinteän lasin päälle.

Erilaiset suihkukaapit toteutetaan aina mittojen mukaan, ja tapauskohtaisesti  katsotaan tehdäänkö ovi suihkukaappiin kääntyvänä vai liukuovena. Molemmat sopivat hyvin pieneen tilaan. 

Suihkuseinän ja suihkukaapin lasien värit voi asiakas itse valita. Vetimissäkin on hyvin valinnanvaraa; nupit, kuppivetimet tai lasiin voidaan tehdä kauniiksi viimeistelty reikä, joka on erittäin huomaamaton. 

Vakiomittoja ei ole käytössä, vaan kaikki lasitukset teemme aina asiakkaan toiveiden ja kohteen mittojen mukaan huomioiden turvallisuuden. 

suihkuseinä liukuovella

Minimalistiseen tyyliin toteutettu suihkuseinä ja suihkukaappi liukuovella.

Liukuovi liukuu kiinteän lasin päälle. 

Profiilin saa joko mattana tai kiiltävänä tai matta-mustana.

Kysy lisää toteutuksesta »

ASENNUS

Lasisuihkuseinät kiinnitetään heloilla tai listoilla valintasi mukaan joko lattiaan, kattoon tai seinään. Seinään saa asennettua myös ylätuen, jolloin lasia ei tarvitse välttämättä asentaa kattoon asti. Jos valitset liukuovellisen suihkuseinän, kulkuaukkoon ei tarvitse asentaa alakiskoa. Toimitamme myös suihkukopit, joissa lasin ympärille ei tule ollenkaan alumiinipuitteita.

Lähetä meille kuvat ja mitat kohteestasi niin teemme sinulle tarjouksen, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen tulemme ottamaan mitat kohteestasi ja toimitamme tilauksesi lasiratkaisustasi riippuen noin 3-4 viikon sisällä.

Tutustu lasiväreihin

Lasivärit löydät tästä
  • kirkas
  • rautavapaa kirkas (ei viherrä)
  • harmaa
  • pronssi
  • musta
  • satiini
  • rautavapaa satiini (ei viherrä)
  • pronssi satiini
  • harmaa satiini
  • kuvat laseista »

Lasien kuvat löydät täältä »

Tutustu toteutuksiimme »