Terassilasit

Terassilasitus taikoo taloosi yhden huoneen lisää!

Kun tilaat terassilasit meiltä, pääset toteuttamaan unelmasi ympärivuotisesta lisähuoneesta. Asumismukavuutta lisäävät terassilasituksemme on suunniteltu Suomen sääolosuhteisiin, eli ne ovat turvalliset myös talvella. Lasitettuihin terasseihin saat meiltä myös lasikatot, jotka tuovat terassille valoisuutta ja sietävät sään vaihteluita.

Kestävät, viiden vuoden teknisellä takuulla varustetut liukulasitusjärjestelmämme suunnitellaan asiakkaan kanssa paikan päällä. Näin pystymme huomioimaan tarkasti terassisi runkomitat sekä suunnittelemaan kulkureitit pihalle ja sisälle. Terassilasituksissa käytämme lasiratkaisusta riippuen 4-6 mm paksua karkaistua lasia.

Liukulasitusjärjestelmässämme ei ole mekaanisia kuluvia osia. Harjalistoin varustetut profiilit ovat kaksoistiivistettyjä ulkoa tulevien haittojen, kuten pölyn ja melun ehkäisemiseksi. Kun haluat nautiskella kesäisen lämpimästä tuulenvireestä, siirrät kuulalaakeroiduilla alumiinikiskoilla kulkevat terassilasitukset helposti sivuun!

Halutun kulkuaukon koosta riippuen terassilasitukset toteutetaan kaksi- tai nelikiskoisina. Kulkuaukkoon voit valita kahdesta neljään lasia, jotka liukuvat käytännöllisesti toistensa lomaan. Isommat kulkuaukot voimme toteuttaa niin, että esimerkiksi kahdeksan lasin mittaisella seinällä neljä lasia liukuu oikealle ja neljä vasemmalle. Näin aukosta saadaan suurimmillaan kuuden lasin levyinen.

Terassilaseissamme on vakiona nuppilukitus terassin sisäpuolelta, mutta halutessasi myös avainlukon asentaminen on mahdollista.

Lähetä meille kuvat ja mitat kohteestasi niin ja teemme sinulle tarjouksen, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen tulemme ottamaan mitat kohteestasi ja toimitamme tilauksesi lasiratkaisustasi riippuen noin 3-4 viikon sisällä.

Tee tarjouspyyntö helposti tästä, ja otamme sinuun pian yhteyttä!

Lasivärit:

  • kirkas
  • sävytetty harmaa
  • sävytetty pronssi

Alumiiniprofiilien värit:

  • tummanharmaa
  • tummanruskea
  • vaaleanharmaa
  • valkoinen
  • RAL-värit (maalauskulut lisätään profiilien hintaan)

TEE TARJOUSPYYNTÖ HELPOSTI TÄSTÄ – OTAMME SINUUN PIAN YHTEYTTÄ!